Handige links

Handige links

Wil jij je graag aanmelden om bij ons te komen rijlessen? Ons graag als rijschool machtigen? Wil je iTheorie aanvragen? Of wil je je gezondheids-verklaring invullen? Gebruik dan de handige links hieronder;

Aanmelden en bijhouden


Met Plan & Go kun je je gemakkelijk aanmelden bij onze rijschool. Ook kun je hier je facturen betalen en je voortgang bijhouden!

iTheorie.nlMet Itheorie.nl leer jij de theorie die je nodig hebt!

Machtiging rijschool


Machtig rijschool Marinus Terpstra (1836K8) als jouw rijschool!

Gezondheids- verklaring


Vul je gezondheids - verklaring in om te beginnen met rijlessen!

Plan & Go App

Eenvoudig en Efficiënt Rijlessen Plannen met de Plan & Go App

Het behalen van je rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in je leven, en de Plan & Go app maakt het proces moeiteloos. Of je nu een beginner bent die net begint aan zijn rijavontuur of iemand die zijn rijvaardigheden wil verbeteren, deze app is je ultieme metgezel om je rijlessen te plannen en te beheren.

Waarom Plan & Go voor Rijlessen?

1. Flexibele planning
De app biedt de flexibiliteit om je rijlessen te plannen op tijdstippen die voor jou het beste uitkomen. Geen gedoe meer met telefoontjes en e-mails om beschikbaarheid te controleren. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik.

2. Real-time Voortgangsrapporten
Houd je voortgang bij met real-time rapporten en feedback van je instructeur. Ontdek waar je sterke punten liggen en welke aspecten van het rijden nog verbetering behoeven.

3. Herinneringen en Notificaties
Ontvang herinneringen voor geplande lessen en belangrijke afspraken. Plan & Go zorgt ervoor dat je geen enkele les mist.

4. Kostenbeheer
Beheer je rijleskosten met gemak. De app houdt bij welke lessen je hebt gevolgd en hoeveel je hebt betaald, zodat je altijd controle hebt over je budget. Ook kun je gemakkelijk je facturen betalen doormiddel van de app. 

Optimaliseer je Weg naar Rijvaardigheid met Plan & Go

Waarom stressen over het plannen van rijlessen als je het moeiteloos kunt maken? Met de Plan & Go app heb je alles wat je nodig hebt om je weg naar rijvaardigheid te optimaliseren. Het is de ultieme tool om zelfverzekerd en bekwaam achter het stuur te stappen.

Wacht niet langer en download de Plan & Go app voor rijlessen vandaag nog. Begin je reis naar een veilige en zelfverzekerde rijervaring!

Gelijk aanmelden bij Rijschool Marinus Terpstra

Weet jij al zeker dat je wilt rijlessen bij ons? Dan kun je je gelijk aanmelden via Plan & Go. Wij zullen na jouw aanmelding zo snel mogelijk contact met jou opnemen over de rijlessen!

Kom in contact met ons
Volg ons
Contact formulier juist
Scroll to Top